Technics Music App för smartphone

Ikon för Technics Musikapp och bild på skärmar på smartphone och surfplatta

Med Technics Music App till datorplattor och smartphones kan du välja en musikkälla och uppspelningsutrustning och enkelt och bekvämt skapa spellistor på skärmen. När Music App används med en Technics nätverksspelare, visar Music App den lagrade musiken på en ansluten DLNA-kompatibel server, det lagrade innehållet på enheten som kör appen och musikfilerna på anslutna USB-minnesenheter. Det betyder att du har en integrerad uppspelningskontroll. Med Technics förstärkare kan du med Technics Music App inte bara kontrollera volym och uppspelning, du kan också justera bas, mellan- och diskantnivåer. Med Music App kan du enkelt hantera funktioner som t.ex. CD-rippning, tag-redigering, import från USB/backup, USB-ljuduppspelning och olika inställningar i kombination med Technics Music Server ST-G30.

Huvudfunktioner

• - Enkel och intuitiv meny
  • - DLNA-uppspelning
  • - Uppspelning från USB-enheter
  • - Multi-spellistor från olika uppspelningskällor *1
  • - Bass/Mid/Treble Control on Technics Products *2
  • - Strömförsörjning och konfiguration på Technics produkt *3
  • - CD-rippning, tag-redigering, import från USB/backup, USB-ljuduppspelning och olika inställningar *4

*1 Kan ej inkludera USB-källor i multi-spellistan.
*2 Fungerar ej vid överföring från Bluetooth-källa.
*3 Kompatibla modeller är OTTAVA™ (SC-C500)/SU-G30/SU-C550.
*4 Kompatibel modell är ST-G30

Kompatibla modeller

Bild
SU-R1 / Nätverksförsteg
Bild
ST-C700 / Nätverksspelare
Photo
SU-G30 / Nätverksförstärkare
Photo
ST-G30 / Musikserver
Photo
OTTAVA™ SC-C500 / CD-stereosystem
Photo
SU-C550 / CD-stereoförstärkare
HÄMTA DEN på Google play
Ladda ner från App Store

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.
App Store is a service mark of Apple Inc.
Google Play and Android are trademarks of Google, Inc.